F İ N E K R A

Yükleniyor

Muhasebe Entegrasyonu Nedir?

Muhasebe entegrasyonu, özellikle e-ticaret platformlarında yayın yapan işletmeler için önemli bir yere sahiptir. İşletmeler için e-ticaret platformları aracılığıyla alınan siparişlerin takibini ve işlemlerin iki ayrı alanda gerçekleştirmesi oldukça zor bir işlemdir. Muhasebe Entegrasyonu firmalara bu konuda yardımcı olan bir e-ticaret entegrasyon sürecidir. Muhasebe Entegrasyonu ile firmaların e-ticaret siteleri üzerinden gerçekleştirdikleri satış hareketleri aynı anda muhasebe programları üzerine de kaydedilir. Genel olarak işletmenin kullandığı muhasebe yazılımı ile e-ticaret platformları arasında uyum sağlanmış olur. Bu sayede firmalar her sipariş alındığında ilgili alanların programlarına tek tek giriş yapmak zorunda kalmaz.

Muhasebe Entegrasyonu ile işletmeler, satış işlemlerinin yanında gelir ve gider takibi gibi işlemlerin de kontrolünü gerçekleştirmektedir. Bu sayede işletmeler e-ticaret sitelerinde yaptığı satışları muhasebe programları üzerinden hızlı bir şekilde takip etmekte ve süreci yöneten bilmektedir. Muhasebe Entegrasyonu işletmelere pek çok alanda avantaj sunmaktadır.

Muhasebe Entegrasyonu Avantajları Nelerdir?

Pazaryeri entegrasyon programı ile ürün ekleme işlemleri kolay bir şekilde yapılmaktadır. Örneğin, mağazaya her gün yeni ürün eklemek gerekiyor. İşte bu durumda işlemlerin otomatik olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde gerçekleşmesi sağlanmaktadır. Bununla birlikte, çevrimiçi mağazaya eklenilen ürünlerin bilgilerini güncellemek için de farklı programlara gerek yoktur. Çevrimiçi mağazanızda yer alan ürünlerin fiyatları, durumları ve stok bilgilerini tek bir program üzerinden yönetebilme olanağı sunulmaktadır.

Pazaryeri entegrasyon programı firmalara, sipariş takibi konusunda kolaylıklar sunmaktadır. Bu sistem sayesinde tek bir program üzerinden siparişin teslimat sürecini ve teslim edileceği zamanı takip edebilirsiniz. E-ticaret platformları için önem arz eden diğer bir konu ise müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla eski usul yöntemlerle platform üzerinden iletişim kurmak gibi bir zorunluluğu yoktur.

Kullanmış olduğunuz program sayesinde hem müşteri isteklerini hızlı bir şekilde yanıtlama hem de destek talep eden müşterilerle kısa bir süre içerisinde iletişime geçebilirsiniz.

Müşterilerin yapması gereken tek şey sizinle iletişime geçecekleri alana mesaj yazması olacaktır. Bu mesajlar sonunda sistem üzerine düşerek ilgili departmanlara bildirilecektir. Bu durum programın müşteriye ve firmaya sunduğu kolaylıklar arasındadır.

Pazaryeri Muhasebe Entegrasyonu Programı

Firmaların pazaryeri entegrasyon programı ile çevrimiçi platformların bilgileri entegre edilmektedir. Senkronizasyon sağlandıktan sonra program, mağazada gerçekleştirilen her işlemi otomatik olarak kayıt altına almaktadır. Program, bilgisayar sistemi üzerinden çalışan akıllı ve hızlı bir yazılım sunmaktadır. Gerekli görülen işlemler sağlandıktan sonra program sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlamaktadır. Programın çalışması ile birlikte sipariş takibi, müşteri memnuniyeti, satış işlemleri gibi bilgiler sistem üzerinden yönetilmektedir. Muhasebeye işlenmesi gereken hesap, POS hareketleri doğru carilere ve muhasebe kayıtlarına anlık olarak doğru şekilde aktarılır.

Burada işletmenin yapması gereken sorunsuz bir şekilde çalışan bir program seçmesidir. Programın sorunsuz bir şekilde çalışması verilerin doğru bir şekilde aktarılabilmesine olanak tanımaktadır. Bu anlamda konuda ilgili departman bilgilerin sürekliliği açısından kullanılan her yazılımı güncel tutmalıdır.

FİNEKRA